El Bayern de Munic de Pep Guardiola va empatar al camp del Bayer Leverkusen (0-0) però va mantenir el seu avantatge de vuit punts respecte del segon classificat, el Borussia Dortmund, ja que aquests també van empatar sense gols al camp de l'Hertha de Berlín, tercer a la classificació.

Els bavaresos van saltar a la gespa del BayArena sabent el resultat del Dortmund, però no van aprofitar una bona oportunitat per sentènciar del tot la Bundesliga. La primera meitat va ser gris, amb poques ocasions i els de Munic tenint el control de la pilota. A la represa Guardiola va moure la banqueta, i amb l'entrada de Thiago i Müller per Vidal i Robben l'equip va millorar. Precisament el davanter alemany va ser qui va tenir les ocasions més clares juntament amb Lewandowski, però no van poder superar Leno. A cinc minuts del final el Bayern va quedar amb un home menys per l'expulsió de Xabi Alonso, però els locals no ho van aprofitar.

També ahir: Schalke, 3 - Wolfsburg, 0; Eintracht, 2 - Stuttgart, 4; Hannover, 0 - Mainz, 1; i Ingolstadt, 2 - Augsburg, 1.