CATALANA OCCIDENT/JAC SANTS

?CATALANA OCCIDENT MANRESA. Khalaf 16, Vives 11, Ramon, Pons 5, Font 2 -cinc inicial- Morera 12, Rodríguez 5, M. Aliaga 7, Company, E. Aliaga, Garcia 7, Segura 6 ?JAC SANTS. Pérez, Verdura, Alemany, Martínez, Portes -cinc inicial- Ucles, Pérez, Fàbregas, Torres, Vallina ?ÀRBITRES:Piñol i Presseguer ?pARCIALS:19-22, 41-42, 55-63, 71-70

El Catalana Occident Manresa júnior es va endur el tercer triomf de la segona fase en vèncer per la mínima a la seva pista el JAC Sants barceloní, un equip que només ha guanyat un partit dels cinc que ha jugat fins ara.

El conjunt visitant va iniciar el partit amb molt encert en el llançament exterior, i gràcies a això va acabar el primer quart amb tres punts de marge (19-22). En el segon període els jugadors manresans van millorar i van retallar la diferència per arribar a la mitja part de l'enfrontament només un punt per sota en el marcador (41-42).

En la segona meitat el conjunt de la capital catalana va estar molt encertat i va fer un parcial de 2-9 per tal d'assolir vuit punts de renda al final del tercer quart (55-63). En els deu darrers minuts els nois bagencs van reaccionar i van fer un parcial contundent de 10-0 que els va permetre endur-se una treballada victòria.