Un empat a setze va ser el resultat de l'Irlanda-Gal.les a l'Aviva Stadium de Dublín en un duel vibrant entre els dos darrers campions del Sis Nacions.

Els verds, defensors del títol, no van saber rendibilitzar la seva superioritat a l'inici del partit (13-0) després de dos cops de càstig de Jonny Sexton i un assaig de Conor Murray, transformat pel proper Sexton. Gales, però, va confirmar que també és un clar aspirant al títol i va reaccionar amb l'habitual poder de la seva davantera, determinant per entrar en el partit. Rhys Priestiand va convertir un cop de càstig i l'assaig que havia aconseguit Taulupe Faletau i va arribar al descans amb un ajustat 13 a 10.

La reacció gal·lesa va tenir la seva continuïtat en el segon període; Priestland va situar el marcador en 13 a 16 quan faltaven vuit minuts per al final, però Irlanda va salvar la situació gràcies un cop més a Sexton i va recollir un punt. Els altres dos resultats dels partits jugats dissabte van ser: França, 23-Itàlia, 21 i Escòcia, 9-Anglaterra, 15.