El Petro Pintó Asfe es va imposar a la pista del Sant Nicolau per dos punts de diferència (47-49) i tanca la primera fase amb un total de quatre victòries i catorze derrotes.

Les jugadores visitants van sortir a la pista amb molta intensitat defensiva i van aconseguir un contundent parcial inicial d'1-12, però les sabadellenques van reaccionar de seguida i van acabar el primer quart del matx amb només tres punts de desavantatge (13-16). A l'inici del segon període les noies locals es va posar davant en l'electrònic, però tot seguit les de Sant Fruitós de Bages van ser capaces de recuperar el domini i van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb sis punts de marge en el marcador.

En la segona meitat les jugadores bagenques van seguir amb el domini del joc, però van veure com les locals els retallaven la renda i es va arribar al final del tercer quart amb un 32-37.

En els darrers deu minuts del partit les locals van intentar remuntar de totes les formes possibles i van arribar a posar-se només un punt per sota. A més, en la darrera jugada del partit les sabadellenques van tenir una possessió per tal de forçar els cinc minuts d'extra, però les bagenques van fer un gran treball defensiu i van endur-se una victòria molt important.