El Bayern de Munic del santpedorenc Pep Guardiola es va classificar ahir per a les semifinals de la Copa alemanya després de fer bons els pronòstics i derrotar a domicili un dels dos equips de Segona que quedaven a la competició, el Bochum, per 0-3. El màxim golejador de l'equip, el polonès Robert Lewandowski, va avançar els bavaresos al minut 39, just abans que el defensa Simunek fos expulsat per cometre un penal. Müller va errar la pena màxima, però a la represa, Thiago Alcántara va marcar el segon gol, al minut 61, i novament Lewandowski va aconseguir el tercer.

L'Hertha, amb més patiment

Ahir també es va jugar un altre partit de quarts de final entre un conjunt de Segona i un de Primera. L'Hertha Berlín va vèncer al camp del Heidenheim per 2-3 i també passa ronda. Ibisevic va fer els dos primers gols per als de la capital, Schnatterer va reduir la diferència, Haraguchi va anotar l'1-3 i novament Schnatterer, de penal, va posar emoció al final. Dimarts també es van classificar el Werder Bremen i el Borussia Dortmund.