Amb representació de jugadores del Bages i l'Anoia, les seleccions catalanes femenines sub-16 i sub-18 fan front aquest cap de setmana a la segona fase del Campionat d'Espanya que se celebra a Vilanova i la Geltrú, al Complex Esportiu del Garraf.

El combinat sub-16 té a la seva convocatòria dues jugadores del CF Igualada, Anna Bernadí i Jana Marimón. Aquest equip jugarà divendres contra la Rioja a les 10 del matí i davant Cantàbria, diu-menge a la mateixa hora. A la primera fase, Catalunya sub-16 només va poder sumar tres punts després d'imposar-se a Múrcia i de caure amb València. Cal recordar que les quatre seleccions amb més punts després de les fases classificatòries seran les que disputin la fase final de l'estatal.

Completen la selecció sub-16 Ainhoa Marín, Anna Torrodà, Clàudia Pina, Laia Codina, Laia Aleixandri i Candela Andújar del FC Barcelona, Maria Molina, Judit Viñas, Clàudia Dagà i Yaiza Navarro de l'Espanyol, Clàudia Monte del Tortosa-Ebre, Maria Subies del Reus, Montserrat Quesada i Rosario Márquez del Sabadell i Elena Julve i Alba Arija del Sant Gabriel.

En el cas del conjunt català sub-18, aquest tindrà la fruitosenca Paula Fernández (FC Barcelona). Els seus rivals seran també La Rioja (divendres, 12 h) i Cantàbria (diumenge, 12 h). En el seu cas, Catalunya sub-18 té acumulats sis punts després de superar Múrcia i València a la primera fase de la competició.

També formen part de la selecció sub-18, Ainhoa López de l'AEM, Aitana Bonmatí, Gemma Font, Irina Uribe, Laia Muñoz i Ona Batlle del FC Barcelona, Teresa Morató de l'ENFAF, Ariadna Sáez, Andrea Cortñes i Sara Ismael de l'Espanyol, Laia Ballesté del Tortosa-Ebre, Alba Boix del Girona, Sofia Hernández i Berta Bou de l'Estartit, Maria González del Levante Las Planas, Nadia Dopico del Mollerussa i Guadalupe Martínez del Sant Gabriel.