L'HOSPITALET/BÀSQUET OLOST

?FORMATGES BETARA BÀSQUET OLOST. Prat 2, Font 2, López 7, Saliou 18, Carrillo 2 -cinc inicial- Roqueta 24, Riera 3, Pratdesaba, Brià 1, Assane 2 ?ÀRBITRES:Mateu i Aparicio ?pARCIALS:25-10, 46-21, 65-46, 76-61

El Formatges Betara Bàsquet Olost va tancar la primera volta d'aquesta segona fase amb una derrota a la complicada pista de l'Hospitalet, que es va imposar per un resultat de 76-61.

Els jugadors visitants van fer una molt mala sortida, i això ho va aprofitar l'equip local per agafar quinze punts d'avantatge ja al final del primer quart (25-10). En el segon període les coses no van millorar pels d'Olost de Lluçanès, que van veure com el seu rival ampliava la diferència fins al 46-21 amb el qual es va arribar a la mitja part de l'enfrontament.

En la segona meitat els visitants van fer un canvi d'actitud i van poder competir més, però els nois de l'Hospitalet de Llobregat es van mantenir sòlids i van acabar el tercer quart amb un 65-46. En els deu darrers minuts del duel el tècnic local va poder fer descansar els jugadors més importants i donar minuts als menys habituals, sense que el triomf final perillés en cap moment del duel.