Nombrosa va ser la participació de la Catalunya Central a la Marató de Sevilla (Campionat d'Espanya absolut i per a veterans). Per equips, l'Avinent CA Manresa va acabar 4t entre 21 clubs classificats, a només 8 segons del tercer lloc, amb els temps de Sergi Rodríguez (2h 31' 25''), Manel Dali (2h 33' 57'') i Marius Terrè (2h 42' 57'').

Individualment, el corredor del CA Igualada Petromiralles Iván Zarco va ser el més destacat amb 2h 21' 41'' (21è), malgrat una lesió que es va fer en una caiguda als 10 km i en el seu debut en la distància. El JAB Berga hi va ser amb un grup de 8 atletes (i 8 acompa- nyants), en la tercera sortida a maratons estatals i internacionals després de la de Florència i Vitòria. El Rios Running Manresa hi va desplaçar 60 persones entre familiars i esportistes a l'emblemàtica marató sevillana.