Izan Cubillas va ser el nedador del CN Minorisa més destacat en els campionats d'Espanya infantils i júniors que s'han celebrat els darrers dies al CN Terrassa. Les dues medalles d'or i les dues de plata de Cubillas van arrodonir la seva actuació, que va tenir millors marques personals i li han donat el bitllet per participar a la propera Copa COMEN amb l'equip estatal de la seva edat i que tindrà lloc els dies 25 i 26 de juny a la població de Czira, a Malta.

En el campionat d'Espanya que es va fer a Terrassa, el tècnic del CN Minorisa, Genís Rico, ha disposat de set nedadors: Guillem Lázaro, Alba Rovira, Mariona Monferrer. Berta Martínez, Sílvia Merenguer, Marta Riera i Izan Cubillas. Aquest, becat al CAR de Sant Cugat, es va imposar en els 200 esquena amb un crono de 2.04.13 i en els 200 estils (2.08.61). Va ser segon a les proves de 200 esquena (2.04.13) i en els 400 estils (4.34.26).

Els nedadors del CN Minorisa van participar en una dotzena de proves i van assolir ser en 5 de les finals A i en 4 de les B, a més a més de sis millors marques personals i la del relleu. Una actuació que s'ha de qualificar de molt meritòria i que podia haver estat millor si no hagués estat per una indisposició de Guillem Lázaro que el va impedir nedar els 100 m papallona i haver de rendir força per sota de les seves possibilitats als 200 metres del mateix estil. De tota manera, va aconseguir una estimable quarta posició, amb 2.10.40.