El suís Fabian Cancellara (Trek Segafredo) va imposar-se ahir per tercera vegada a la prova Stadre Bianche de ciclisme, amb sortida i arribada a Siena, de 176 quilòmetres. Segon va ser el polonès Zdenek Stybar amb el mateix temps que Cancellara. Tercer va ser l'italià Brambilla, a quatre segons, i que anava primer fins a la pujada del carrer de Santa Caterina.

L'esquiador austríac Marcel Hirscher va imposar-se ahir al gegant de Kranjska Gora (Eslovènia), cosa que és la seva victòria número 38 a la Copa del Món d'esquí, i va obtenir matemàticament el Globus de Vidre. Hirscher va endur-se el triomf en una prova marcada per les males condicions de visibilitat i amb neu abundant durant les dues mànegues.

L'atleta del Club Atlètic Igualada Edu Viles disputarà avui les semifinals dels 60 metres llisos al campionat d'Espanya de pista coberta, que durant aquests dies s'està disputant a la localitat madrilenya de Gallur. Viles va acabar la seva sèrie en quarta posició amb un temps de 6,92 segons, i es va classificar per temps per disputar la penúltima ronda.