La Salle Manresa va trencar la bona ratxa de victòries (n'eren quatre de seguides) i va perdre a la pista del CB Prat, un equip situat a la zona mitja baixa de la taula classificatòria. Tres van ser els factors que van marcar el desenllaç del partit: 1. La defensa zonal de l'equip pratenc; 2. La poca consistència i dinàmica en el joc manresà i finalment la mala actitud de la parella arbitral, que, amb els seus errors, van perjudicar de forma clara La Salle Manresa.

L'inici del matx va ser molt negatiu per als bagencs, ja que no van començar gens concentrats el partit. L'equip cometia un excés d'errors en atac i es mostrava poc consistent sota la seva cistella. Això va provocar que el resultat al final del primer quart fos de 21-13. Tot i no trobar-se còmodes sobre el parquet, els manresans van reaccionar al segon quart, però no van poder superar amb claredat la forta defensa del CB Prat.

El resultat al descans de 35-31 va deixar el partit bastant obert de cara a la segona meitat. Al tercer quart semblava que els bagencs ho posaven tot per endur-se'n el triomf (37-41), però a partir de llavors el Prat va endurir el seu joc, amb una actuació arbitral parcial que, amb faltes tècniques, va acabar de desequilibrar el partit.