La manresana Mireia Badia, en la categoria femenina, el surienc Josep Garcia, en Enduro-1, i Jaume Betriu, pilot urgellenc del grup de l'Enduro-3, es van imposar en les seves respectives categories en la segona prova de l'estatal que es va celebrar a Cañamero, a Càceres. En el cas de Badia, tal i com va passar en la primera cursa, va dominar des del principi i va treure 2'07'' a la segona classificada, Humi Palau, i 6'13'' a Arantxa Belda. Badia, amb Husqvarna, va dir al final de la prova que "estic molt contenta, la victòria em permet refermar el primer lloc. La temporada va molt bé, i tant l'equip Motorgas com jo anem pel camí correcte".

En l'escratx masculina, victòria per a Cristóbal Guerrero, amb la seva Yamaha, que va aconseguir una renda inferior als 2 segons en relació a l'urgellenc Jaume Betriu (KTM). El tercer va ser Oriol Mena (Honda) amb dotze segons més en relació amb el vencedor. El quart va ser el surienc Josep Garcia, pilotant la seva Husqvarna, amb 21 segons més que Guerrero.

En les seves categories, Betriu i Garcia van ser els guanyadors. En l'Enduro-3, Betriu va deixar segon a Lorenzo Santolino (Sherco) i tercer a Ramon Quer, amb Husqvarna. En Enduro-3, Garcia va quedar al davant d'Ivan Cervantes (KTM) i de Marc Solà (Yamaha). En la categoria d'Enduro-2, va ser Cristóbal Guerrero el primer, amb Oriol Mena en segon lloc i el tercer per a Víctor Guerrero (KTM).