Els competidors del Club Swing Manresa van aconseguir 19 medalles, amb nou triomfs, set segons llocs i tres tercers, a la competició que es va fer a Amposta.

Així, Lluís Pérez i Laura Esquius van guanyar en youth A estàndard i llatí; Joan Boixader i Rosanna Camprubí van fer el mateix en sènior I A de les dues modalitats; Raül Martí i Erika Navarro van vèncer en juvenil 10 balls territorials i els altres triomfs van ser per a Gabriel Canal i Laia Oliva (juvenil estàndard F), Àngel Domingo i Tatiana González (júnior I estàndard), Xavier Margalef i Aida Díaz (sènior I territorial estàndard) i Gerard Sánchez i Ainoa Culebradas (júnior II B llatí).

Pel que fa als segons llocs, van ser per a Jesús Rubio i Idaira Gualda (juvenil 10 balls), Daniel Mora i Carla Quiñonero (júnior estàndard F), Òscar Sorroche i Coral Anguera (júnior I estàndard), Gerard Blasco i Carmen Badenas (sènior III territorial estàndard i llatí) i Èrik Galeano i Neus Morales (sènior I A nacional estàndard i, també, llatí).

Finalment, van ser tercers Octavi Piñol i Anna Nogués (sènior III territorial estàndard), Albert Torres i Maite Royo (sènior I C nacional estàndard) i Jordi Blázquez i Cristina Modroviejo (adult II A nacional). A part de tots ells, hi va haver sis parelles més que van ocupar llocs de finalistes.