L'Igualada Calaf Grup ha rebut, en les dues últimes jornades, dues doloroses derrotes. Si perdia en el darrer minut a Vilafranca per 4-3, el passat dissabte cedia al pavelló de les Comes davant del Lloret per 2-3. A més, també s'hi pot afegir a la llista de resultats desfavorables el 8-0 encaixat al matx dels quarts de final de la Copa del Rei davant del Barça, a Reus.

És per tot això, que els homes de Ferran López acudeixen avui més motivats que mai al partit a casa del Vallès CP Calafell Tot l'Any, el penúltim classificat de l'OK Lliga, amb 16 punts, que està en situació molt compromesa i és a 5 punts de sortir de la zona del descens. Els igualadins són ara novens amb 27 punts, però a només tres del Noia (30), el cinquè classificat.

L'Igualada Grup Calaf ha lluitat aquesta setmana per retrobar les bones sensacions que l'han dut a aconseguir sumar fins a 9 victòries en 20 jornades disputades. Ferran López ha declarat que "tinc ganes de veure la resposta que tindran els jugadors". El partit és les vuit.