L'Avià va fer un pas en fals en les seves aspiracions de lluitar per l'ascens en perdre a casa contra l'Escala per un espectacular 3-4. Els locals, que sempre van anar a remolc (van arribar a perdre per 0-3), van treure l'orgull i van quedar a un pas de l'empat tot i jugar el darrer quart d'hora amb un jugador menys per l'expulsió per doble amonestació del seu davanter Miki López.

Els homes d'Oliver Ballabriga van caure víctimes de dos condicionaments. El primer va ser els errors comesos per la seva defensa i el segon va ser el ràpid joc al contracop dels empordanesos: tres dels seus quatre gols van arribar així, i l'altre el va marcar Salam a la sortida d'un córner, rematant tot sol sense oposició dins l'àrea.

Malgrat tot els primers minuts del partit van ser de domini local i als minuts 12 i 14 van tenir dues bones ocasions de gol abans que arribés el 0-1 marcat per Soler, aprofitant una ràpida transició dels visitants. El domini de l'esfèrica era dels locals però el ràpid contracop de l'Escala era un maldecap per a la defensa avianesa.

El 0-3 que indicava el marcador al minut 29 semblava deixar el partit totalment sentenciat però els locals van pitjar l'accelerador a la recerca de la reacció i van començar a assetjar la porteria de Carles.

Jordi marcava el 3-4 al minut 67 però l'equip va veure tallada la seva reacció amb l'expulsió de Miki. El Mataró serà el proper rival del conjunt d'Avià.