BARÇA CBS/JOVIAT

?JOVIAT.Subirana, Tarragó, Vila, Núria Beltran, Sira Beltran, Puiggròs, Martí, Soler, Córdoba, Sánchez?ÀRBITRES:Jordi Perea i Arnau Martínez

La Fundació Joviat va assolir una victòria de vital importància a la complicada pista del Barça CBS, on es va imposar per un resultat final de 42-47.

En el primer quart hi va haver molta igualtat entre els dos conjunts, que estaven molt nerviosos i tenien poc encert en el tir. En el segon període les jugadores manresanes van dominar completament i van obtenir un avantatge important.

En el tercer quart les jugadores locals van fer una defensa zonal i van aconseguir col·lapsar la Joviat, que tot i això van p0der mantenir la renda. En els darrers deu minuts del matx, les locals van intentar capgirar el marcador, però les bagenques es van mantenir molt sòlides i es van endur un triomf molt important. En la propera jornada, les manresanes visitaran el Femení Sant Adrià, en un duel que es jugarà el proper dissabte a partir de les 9.30 del matí.