Els juvenils del Nàstic van encaixar la segona derrota de la temporada davant el Gavà. Tot i que encara mantenen una diferència de nou punts respecte al Jabac, segon classificat, els manresans no poden relaxar-se. I precisament això és el que sembla que ha passat en els darrers partits. En l'últim, els bagencs van sortir poc concentrats, i es van deixar dominar pel Gavà, que va fer un gran partit en tots els aspectes. Els barcelonins van imposar-se en físic als manresans i també futbolísticament, especialment els primers minuts. Així va arribar el gol dels locals al minut 18, obra de Daniel Corpas. A partir d'aquí, els manresans van reaccionar i van tancar el seu rival per començar a generar les primeres ocasions clares. D'aquesta manera va arribar l'empat (1-1) del Gimnàstic, en el minut 48, obra de Roger Claret.

A la represa, el Gavà va tornar a sortir molt fort i en una jugada a pilota aturada van aconseguir fer pujar el definitiu 2-1. Malgrat tot, els manresans encara ho van anar intentant i van disposar de força ocasions clares. Però, un cop més, no van tenir pas el dia encertat de cara a porteria. El proper rival del Nàstic juvenil serà un dels cuers, el Badia, que ocupa ara mateix una de les posicions de descens, i visita Manresa amb necessitat de sumar els tres punts, un perill evident per als jugadors locals.