El CN Minorisa i el CN Olot es veuran les cares, a la piscina de la capital del Bages, des de les 13.30 hores. Els dos equips arriben al matx després d'una llarga espera des del darrer partit jugat i amb trajectòries desiguals, mentre l'equip manresà arriba amb un ple de victòries, els olotins han tingut una trajectòria irregular, ja que, després d'un bon inici de lliga, van encarrilar derrotes fins a la fi de la temporada, que els va endarrerir en la classificació del grup.

El CN Minorisa té el dubte del veterà Jaume Calatayud, amb uns problemes a l'espatlla dreta, però la resta de l'equip està en bones condicions, molt convençuts de les seves possibilitats. Els jugadors de l'Olot vénen amb un equip jove, que fa que pagui la seva manca d'experiència amb dificultats de cara al gol. El CN Minorisa surt de clar favorit però ho haurà de saber ratificar dins l'aigua.

Aquest partit és un bon aperitiu de cara al partit de la Lliga Mundial femenina del proper dimarts, a les 19 hores, entre Espanya i l'equip d'Alemanya. Una gran ocasió per veure altra vegada waterpolo d'un primer nivell a les instal·lacions de la piscina municipal,