El Formatges Betara Bàsquet Olost no va tenir cap possibilitat de competir en la visita del Futbol Club Barcelona Lassa, el líder del grup A de Preferent que compta els seus tretze partits per victòries en aquesta segona fase de la competició. I és que els blaugrana es van imposar per un resultat contundent de 42-123.

Els jugadors olostencs van iniciar el duel amb un parcial de 4-0, però tot seguit els blaugranes van començar a demostrar la seva gran superioritat en tots els aspectes i va esborrar de la pista el conjunt local. Els visitants van poder fer el seu joc i van anotar diverses cistelles fàcils davant un Olost que no va poder fer res per aturar l'allau de joc visitant.

En la propera jornada, la darrera de la competició, el Bàsquet Olost, ja salvat i sense possibilitats d'accedir a la final a quatre, rebrà la visita del tercer classificat, l'Hospitalet. El duel es posarà en marxa el proper diumenge a les quatre de la tarda, i els homes d'Olost miraran de tancar la lliga amb un triomf.