En els darrers dies han tingut lloc en el Royal Dance Manresa unes jornades de tecnificació amb deu dels millors professors d'arreu del món. El projecte va començar el setembre del 2014 i les estades són rotatòries, i aquesta vegada es va

organitzar al Royal Dance Center per les seves bones instal·lacions. Els directors del centre manresà, Karina Rubio i Àlex Cazorla, van ser els amfitrions de Victor Nikovskiy i Larisa Davidova (Rússia), Peter i Kris Stokkebroe (Dinamarca), Ralf i Olga Muller (Alemanya), Franco Formica (Alemanya), de Barbara Ambroz (Eslovènia), de Martino Zanibellato (de Dinamarca) i Felix Castillo (Bèlgica). Van ser uns dos-cents alumnes els que van gaudir de les seves classes, alguns vinguts de Canadà, Xina, Israel, Polònia, Romania, Hongria, Portugal, Itàlia, Ucraïna, Finlàndia i Suècia.

"Una gran experiència"

Entre els ballarins que van assistir a l'estada hi havia figures d'un alt nivell mundial, com és el cas de la russa Kristina Moshenskaya, dos cops campiona d'Europa i tres del món. Va venir a Manresa arran "dels consells del nostre entrenador, el qual ens va comentar que podia ser molt interessant compartir la trobada amb altres parelles i amb professors molt reconeguts. A més, Karina Rubio és una entrenadora molt influent en el món del ball i em pot ajudar a progressar, a ser encara millor". Després de l'estada de quatre dies. Moshenskata opina que "ha estat una gran experiència. Tot ha estat molt ben organitzat, amb les sales ideals per poder practicar en les millors condicions. Del Royal Dance he vist grans ballarins com Katerina Parashou, Rosa Carné i Guillem Pascual".