Stephen Curry va anotar 46 punts i els Warriors de Golden State van imposar una nova marca històrica de més triomfs en una temporada en derrotar 125-104 els Grizzlies de Memphis. L'equip de Golden State (73-9) es va convertir en el primer en la història de la lliga americana a sumar 73 triomfs en una temporada regular de 82 partits, i va superar el registre que semblava impossible de trencar des de fa 20 anys, quan els Bulls de Chicago de Michael Jordan van deixar la marca de la temporada a 72-10. En l'última oportunitat que tenien, en l'últim partit de la temporada regular, van fer història amb la seva victòria número 73, que deixa enrere la marca dels Bulls.

A més, el base i estrella de l'equip, Stephen Curry, es va convertir en el primer jugador a aconseguir almenys 400 triples en una temporada, i va acabar amb 402.

De cara a la fase final que començarà demà amb els 4 primers partits, els Warriors són els primers classificats de la Conferència Oest i s'hauran d'enfrontar als Rockets de Houston, que en vèncer per 116-81 els Kings de Sacramento van aconseguir l'últim bitllet d'aquest grup per accedir als play-off.