L'Atlètic de Madrid va recórrer a la punteria i a Koke Resurrección per reafirmar la seva ratxa davant el Granada, al qual va doblegar al Vicente Calderón des del tir, la visió de joc i la passada del migcampista, golejador en l'1-0 i sensacional assistent en el 2-0 de Fernando Torres per dirigir un triomf més dels matalassers.

El 3-0 el va marcar l'argentí Ángel Correa per completar tres punts liderats per Koke, el protagonista indiscutible de la victòria, la tercera consecutiva del conjunt blanc-i-vermell en el campionat, en el qual no desisteix de la persecució del liderat del Barça, fins i tot en un partit gris, lluny de la versió imponent que va oferir en les dues anteriors jornades o en la Lliga de Campions.

Versió, però si terriblement efectiva, perquè va transformar en gol dues de les quatre ocasions de tot el partit, tres amb participació de Koke i les dues primeres amb ell com a rematador en el primer quart d'hora, el temps que va necessitar l'equip madrileny per encarrilar el partit i per continuar la ratxa de victòries.

No va necessitar molt més davant un fluix Granada. Ni tan sols un futbol fluït entre l'embolic amb la pilota pel qual van transcorrer molts momets del duel.