El Movistar Estudiantes va ressuscitar a l'últim segon per superar, per 71-70, un Rio Natura Monbus Obradoiro que va dominar en el marcador durant 35 minuts gràcies a la seva superioritat en el rebot, però que no va saber frenar l'esprint final dels locals, que van sortir del descens 23 jornades després. L'única notícia positiva per als gallecs va ser que van mantenir el bàsquet average, cosa que provoca que els madrilenys hagin de continuar trepitjant l'accelerador per no tornar a caure en la zona de descens.

A l'últim minut i amb empat a 70 en el marcador va passar de tot i res. Quan faltava 1,1 segons per al final, Jaime Fernández va anotar un tir lliure que va donar la victòria a l'Estudiantes, ja que Brown va fallar el palmeig que va tenir per donar la victòria a l'Obradoiro.

La importància del partit es va deixar notar des del mateix salt inicial, amb els dos equips sota una gran pressió i jugant amb nervis. En aquesta conjuntura es va moure millor l'Obradoiro, que va agafar un curt avantatge al final del primer quart que va saber mantenir fins l'inici de l'últim. Però en el thriller dels últims minuts, els madrilenys es van mostrar més segurs.