El Barça Lassa visita avui (19 h, per Esport3 ) Krasnodar, on només li val la victòria amb el Lokomotiv Kuban rus, en el cinquè partit del play-off de l'Eurolliga, el vencedor del qual es classifica per a la final a quatre dels dies 13 i 15 de maig, a Berlín. La sèrie va igualada (2-2) i qui guanyi avui jugarà en una de les semifinals amb el CSKA. L'altra ja està definida amb els equips del Fenerbahçe i el Laboral Kutxa.

L'equip de Xavi Pascual no va ser capaç d'aprofitar la primera ocasió que va tenir per guanyar-se el lloc en la final a quatre en perdre per 80-92, dijous passat i després de la pròrroga, al Palau Blaugrana.

Una nota per a l'esperança és que un dels cinc triomfs el van signar els blaugrana en el segon partit (66-92) de la present eliminatòria, de manera que els catalans saben el que és conquerir el Hall Arena de Krasnodar. Caldrà, però, poder recuperar sensacions i el joc més complet sense haver de dependre de les actuacions individuals.

Si l'entrenador ho creu oportú, el Barça podria recuperar el pivot Shane Lawal, que divendres va rebre l'alta mèdica de la lesió al genoll que l'ha allunyat dos mesos de les pistes. Joey Dorsey, que no ha jugat els tres darrers partits per un esquinç al turmell, és dubte. Juan C. Navarro, que va descansar contra el Madrid a la lliga, tornarà a jugar avui.