Sembla clar que l'eliminatòria entre l'Atlètic de Madrid i el Bayern que es comença a jugar avui (20.45 hores, BeIN Sports) no quedarà decidida al Calderón. Tots dos entrenadors es tenen molt respecte i ho van demostrar ahir a la roda de premsa prèvia.

Així, Pep Guardiola va admetre que "m'agrada tot de l'Atlètic, tot ho fa bé. Amb Radomir Antic van fer una gran temporada, però Simeone ha donat continuïtat, i això és el més difícil". A més de l'apartat defensiu, va destacar "moltes altres coses. Són bons en l'estratègia perquè Koke és un gran llançador i té gent convençuda d'atacar la pilota. Una bona estructura defensiva, tanquen bé els passadissos interiors i són ràpids al contraatac". Per a ell, l'eliminatòria és "molt xula, però complicadíssima a la vegada".

Per la seva banda, Simeone va plantejar la semifinal com una batalla en afirmar que "les guerres no les guanyen els que tenen més soldats, sinó aquell que els utilitza mllor. És clar que el rival té un entrenador i uns futbolistes que tenen propostes diferents i això els potencia" a l'hora de fer el seu joc.

Els matalassers tenen avui la baixa segura del central Godín i possiblement de Giménez i el Bayern, l'absència assegurada d'Arjen Robben. A més, no s'espera que Boateng estigui per jugar tot el partit.