El Marganell va fer un pas ferm cap a la permanència després de guanyar al camp d'una Pirinaica que veu com es complica la seva situació a la classificació. Ara, els dos equips estan empatats a 35 punts a la zona baixa.

El partit jugat a la barriada Mion va començar de la millor manera pe als manresans, amb un gol d'El Kouch al minut 2. A partir d'aquí, els de Josep Manel Prieto van dur la iniciativa en l'intent per igualar el marcador. Seydi va fer l'1 a 1 al minut 23, i l'enfrontament quedava oberta.

Després del descans, el Marganell va sortir millor i es va avançar amb gols de Zájara (min 52) i de nou Seydi (min 57). Amb l'1 a 3, la Pirinaica va pressionar de valent i Castro va fer el 2 a 3 (el gol del partit, amb un xut des del camp propi dels manresans al minut 65). Els de Gerard Checa van insistir per empatar i van disposar d'ocasions suficients per aconseguir-ho. En una contra, però, Hassane va sentenciar amb el 2 a 4 al minut 86.