El Physic Igualada va obtenir una treballada victòria a la seva pista davant un Sedis Efausa molt lluitador. Amb aquest triomf, el conjunt anoienc tancarà la lliga sense perdre a casa i continua líder en solitari a una jornada per al final.

Les locals es van presentar al matx amb les baixes de Jané i Fuertes i amb l'incorporació de dues jugadores júniors. El matx es va iniciar sense gaire ritme i amb igualtat entre els dos conjunts (10-8 al final del primer quart). En el segon, les locals van fer una defensa molt fluixa i les urgellenques van estar molt encertades en el llançament exterior, un fet que els va permetre arribar a la mitja part de l'enfrontament amb set punts d'avantatge (22-29).

En la segona meitat les locals van millorar i van retallar la diferència fins als cinc punts al final del tercer quart (35-40). En els darrers deu minuts les jugadores anoienques es van acabar de posar les piles i van fer una gran remuntada per endur-se el triomf.