El tècnic del Barça, Luis Enrique, es va mostrar ahir convençut que, per ser campió de lliga, el seu equip haurà de guanyar avui el Granada a Los Cármenes per ser campió, ja que el Madrid no fallarà a Riazor, al camp del Deportivo. Per aconseguir la victòria, però, pensa que la clau és el rendiment defensiu del seu equip, que no ha encaixat cap gol en els quatre darrers partits, en els quals ha obtingut la victòria i ha reaccionat després de la crisi de l'abril.

Luis Enrique va recordar que "hem recuperat el nivell en els últims partits. Equilibrar la tasca defensiva i ofensiva ha estat clau en aquest tram final de temporada". De fet, els blaugrana han aconsegut 21 gols i no n'han rebut cap des que van caure al Camp Nou davant del València.

Ahir, el Barça va anunciar que no hi haurà rua nocturna pels carrers de Barcelona, un cop els jugadors tornin de Granada, a la nit, en cas de títol de lliga per motius de seguretat. "Si guanyem la lliga, ja mirarem la manera de gaudir-la. Això de la rua és secundari". Va matisar que "per ser campions depenem de nosaltres mateixos" i, per tant, no va voler donar vida als rumors que hi ha sobre possibles maletins i partits arreglats en aquest igualadíssim final de temporada.

Ahir també van sorgir imatges segons les quals el tècnic del Granada, José Fernández, comprovava l'estat de la gespa de Los Cármenes, que probablement estarà seca i alta. Segons Luis Enrique, "només em centro en allò que puc controlar".

El Barça tornarà a fer jugar Ter Stegen a la porteria, ja que Bravo encara no es troba del tot recuperat de la lesió que es va fer al camp del Betis. Per la seva banda, el Granada estarà de celebració per la permanència aconseguida, però vol fer rebaixar el nivell dels rumors guanyant el partit. Per això, utilitzarà l'equip habitual, amb la possible baixa del lateral Biraghi, que pot ser rellevat per Lombán. El partit també servirà per acomiadar el capità, Diego Mainz.

Fe madridista

Pel que fa al Madrid, només li val guanyar i que el Barça no ho faci. Tot i la dificultat, i el fet d'estar més pendent de la final de la Champions, Zinedine Zidane va dir ahir que no vol sentir a parlar de primes i que "hem de creure-hi fins al darrer minut". El Deportivo, com el Granada, tampoc no s'hi juga res.