La salvació és un fet real. Després d'un inici de lliga nefast, els gironellencs han anat a remolc tot l'any i han disputat moltíssimes finals per aconseguir la salvació. Després de guanyar el Lliçà de Vall en la jornada anterior, els gironellencs tenien el primer match ball per salvar-se i no van fallar. Fent un bon partit, tenint el domini i estant encertats de cara a porteria, els de Ponti van imposar-se al Joanenc per 4-0 i van certificar la seva continuïtat a la Segona Catalana un any més. L'últim partit al camp del Cardedeu serà un pur tràmit.

El partit va començar amb els locals erràtics, segurament a causa dels nervis que hi havia damunt el Municipal, ja que els de Ponti podien salvar-se matemàticament. Els visitants ho aprofitaven per sortir al contraatac aprofitant les pèrdues en la construcció dels gironellencs i cada pilota aturada als peus d'Alberto Criado era un perill. Cal destacar en la primera meitat un xut de falta que va marxar alt i un altre xut de l'extrem que va aturar Xiscu. Però el domini era local. Amb un Ferran Sibila com a cervell de l'equip, els gironellencs es van anar entonant i les ocasions van anar arribant. Després d'una centrada de Pau Ragués, Àngel va superar la defensa i va connectar un remat de cap que va escolar-se per la porteria defensada per Ferran, cosa que era l'1-0 (min 36).

Faltaven nou minuts per finalitzar la primera meitat i els gironellencs no en van tenir prou. Mitjançant una ràpida circulació de pilota, només quatre minuts després del primer gol, una centrada de Ferran Prat des de l'esquerra va ser rematada per Pau al segon pal i va significar el 2-0.

A la represa, la tònica va ser la mateixa, però el partit va tornar-se un pèl lleig. Algunes picabaralles entre jugadors dels dos equips i algunes entrades fora de lloc van provocar que el partit augmentés en duresa, Però, tot i això, els gols no van tardar a arribar. Àngel va fer el tercer després d'una altra centrada de Pau Ragués i sentenciava el matx (min 53). El davanter va ser canviat per Ponti i va rebre l'ovació del Municipal, ja que era el seu últim partit a causa de la seva retirada. Només cinc minuts més tard, i després que Rafa no encertés a rematar una passada de la mort, Miki Noguera va anotar el 4-0 (min 58).