Un grup de cinc gimnastes de l'Egiba participa al català Special Olympics

26.05.2016 | 00:00
Gimnastes ´special olympics´ de l´Egiba amb els seus entrenadors

Un grup de gimnastes special olympics de l'Egiba, Tania Cordon, Amaia Valentín, Julie Olivé, Carles Calavera i Alexandre Gost, participaran aquest dissabte en els Campionats de Catalunya de Gimnàstica Adaptada que organitza la Federació ACELL a Vilanova i la Geltrú amb la col·laboració de l'Ajuntament local i Special Olympics Catalunya.
En aquesta competició de gimnàstica hi prendran part 34 esportistes en una sessió de matí de 2/4 de 10 a 2/4 de 2 per a la gimnàstica artística (barra i salt) i una de tarda de 2/4 de 4 a 2/4 de 6 per a la gimnàstica rítmica, al pavelló municipal. En el cas de l'Egiba, els seus gimnastes, alguns dels quals competiran per primer cop, són entrenats per Dani Pico, Toni Portell i Cristina Jiménez.
Paral·lelament al campionat de gimnàstica, també a Vilanova, es disputarà el català de bàsquet, que engloba més participants, un total de 485 jugadors al pavelló Isaac Gálvez, amb la presència també de valencians, andorrans i italians. També es competirà en la modalitat de tennis al CT Vilanova amb 41 esportistes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema