L'Espanyol ha anunciat que el seu actual entrenador, Constantin Galca, no seguirà en el càrrec un cop finalitzi el seu contracte, el pròxim 30 de juny del 2016, ni tampoc els seus assistents, Dumitru Uzunea i Julián Jiménez.

El club blanc-i-blau ha mantingut una reunió aquest matí amb el tècnic romanès, on se li ha comunicat la decisió, una decisió esperada ja que l'Espanyol fa setmanes que busca un relleu per a Galca.

L'entitat espanyolista ha agraït la professionalitat del tècnic mentre ha estat el màxim responsable de la banqueta.

"En una temporada certament complicada a nivell esportiu, Galca i els seus assistents han aconseguit l'objectiu de mantenir el primer equip a la màxima categoria", ha comentat el club en un comunicat.

Constantin Galca, que va prendre les regnes de l'Espanyol el mes de desembre passat, després de la destitució de Sergio González, va arribar amb una aposta ofensiva, encara que va haver de modificar el seu plantejament a un futbol més defensiu.

El desenllaç del curs no ha estat l'esperat pels dirigents, ja que l'equip va signar la permanència matemàtica en la penúltima jornada de Lliga.