El FC Barcelona Lassa viatja a Fuenlabrada amb la intenció de vèncer el segon partit de la sèrie de quarts de final del play-off de la Lliga Endesa i segellar el seu bitllet per a les semifinals de la competició. El matx es posarà en marxa a les 19.30 hores al pavelló Fernando Martín, en el qual els locals han fet grans partits en la temporada regular, i avui buscaran millorar la imatge del primer partit de la sèrie per tenir alguna possibilitat de guanyar i forçar el tercer i definitiu partit al Palau Blaugrana.

Per la seva banda, el València Basket del santpedorenc Rafa Martínez juga a les 17.30 hores a la pista de l'Unicaja de Màlaga, que en el primer partit de l'eliminatòria ja va estar a punt de sorprendre els valencians i que necessita el triomf per continuar viu a la competició espanyola.

Avui també juga el Reial Madrid, que divendres va haver de mostrar el seu millor nivell per derrotar un UCAM Múrcia molt lluitador. El matx al Palacio de los Deportes de Múrcia serà a les 20.30 h, i els homes dirigits per Pablo Laso hauran de fer un gran partit per superar un conjunt que està en un gran moment de forma i accedir a l'eliminatòria següent.

Finalment, el Laboral Kutxa és el darrer dels quatre caps de sèrie que té la primera oportunitat per passar ronda, i ho farà si venç a partir de les 13.30 h a la pista de l'Herbalife Gran Canària.