El Kielce polonès va donar la gran sorpresa a la final de la Lliga de Campions en derrotar el Veszprém hongarès, entrenat pel català Xavier Sabaté, a la tanda de penals després que el partit i la pròrroga acabessin amb el resultat de 35-35. El resultat és sorprenent si tenim en compte que, ja ben entrada la segona part, els hongaresos guanyaven per un clar 28-19. La defensa 6-0 dels homes de Sabaté, liderada pel balcànic Renato Sulic, i l'encert ofensiu d'Illic i Palmarsson, sis gols cada un, causaven estralls a l'equip visitant.

A partir de llavors, però, les tornes van canviar. L'equip de Duisjhebaev va prémer l'accelerador en defensa i unes bones aturades del seu porter i les transicions ràpides culminades per l'alemany Reichmann van situar un parcial de 9-0 que tornava a anivellar el partit. Tot i això, va arribar-se als darrers instants amb 29-28 a favor dels hongaresos, però un llançament complicat de Lijweski quan faltaven dos segons va forçar la pròrroga, que va acabar en el posterior llançament de penals.