L'Avià B va lluitar fins al final, però va perdre l'eliminatòria i l'ascens a la tercera catalana, després de caure per un gol solitari al camp del Viladrau. Els jugadors avianesos no van aprofitar l'empat a zero gols aconseguit al seu camp en el partit d'anada.

L'equip local va aprofitar molt bé el joc a pilota aturada per avançar-se en la primera meitat fins a dos cops. A la mitja part els locals dominaven per tan sols un gol de diferència, 2-1. A la segona meitat els visitants van sortir a buscar l'eliminatòria. Després de crear moltes ocasions de perill, l'Avià B empatava el partit i aconseguia momentàniament l'ascens de categoria. Quan faltaven 10 minuts, el Viladrau va fer el 3-2. Els avianesos van intentar-ho fins al darrer minut davant d'un conjunt local que va saber aguantar les envestides berguedanes i que va consumar l'ascens a la tercera catalana.