El pilot manresà Toni Elías, dins de l'equip Yoshimura Suzuki va acabar en quarta posició en la primera de les dues curses que se celebraven ahir a Elhart Lake (Wisconsin), que eren puntuables per al campionat americà de Superbikes. En tancar la present edició s'estava disputant la segona prova.

Elías, de 33 anys i que havia assolit la segona posició en la Super-pole de dissabte, va estar lluitant ahir amb els altres pilots capdavanters en aquest campionat. La victòria va ser per a Cameron Beaubier amb un crono de 31'16''977, amb Yamaha. El segon a la meta va ser Roger Hayden, que és company d'equip d'Elías, que va aconseguir un crono de 31'17''. En la tercera posició es va col·locar Josh Hayes (Yamaha) amb 31'18''. Quant al manresà, va firmar un temps a la meta de 31'47''.

La classificació provisional al campionat americà de Superbikes quedava liderada per Hayes (amb 153 punts), i perseguit per Cameron Beaubier (151), Roger Hayden (136) i Toni Elías (124). La propera cita està fixada per al cap de setmana que ve al Barber Motorsports Park, a l'estat d'Alabama, amb dues curses més per als pilots de Superbikes.