El Barça Lassa necessitarà un quart partit, com a mínim, per arribar a la final de la lliga Endesa després que ahir va llençar diverses vegades a les escombraries una victòria que tenia a l'abast. El gran partit de tres homes, Satoransky, Samuels i Abrines, no va ser suficient per empènyer la resta de l'equip en els darrers minuts del partit, en què un parcial de 15-4 va ficar el Laboral Kutxa en el partit i un bàsquet inversemblant de Bourousis a nou dècimes del final, davant de la mirada de l'apàtic Tomic, va forçar una pròrroga lamentable per als blaugrana.

Com sol ser habitual, l'equip de Pascual va viure en la muntanya russa de cada partit en els primers vint minuts. Els titulars van sortir ben concentrats i van adquirir aviat un avantatge clar (8-19), que els suplents, amb el cada cop més prescindible Carlos Arroyo al capdavant, es van encarregar de deixar escapar. El Baskonia, basat en els punts de Bourousis (6 de 9 en triples ahir), va arribar al descans amb un mínim desavantatge.

Escapada insuficient

El Barça no va jugar malament el tercer quart i ho va fer encara millor en els primers minuts de l'últim. Dos tirs lliures de Navarro situaven un 57-67 que semblava irremuntable. Però amb l'equip de Pascual no es pot dir mai que un partit està decidit. La defensa blaugrana es va enfonsar. Bertans va empatar el partit a 74 amb un triple mal defensat per Doellman. Satoransky va semblar sentenciar a nou dècimes, però Tomic es va menjar la passada llarga de Hanga i la pròrroga ja va ser funesta.