La jugadora de l'Igualada Anna Bernadí i els futbolistes del Gimnàstic de Manresa Marc Gulias i Arnau Tortosa es van proclamar ahir campions d'Espanya sub-16 amb les respectives seleccions masculina i femenina de Catalunya en les competicions celebrades a Torremolinos (Màlaga).

En el cas de les noies dirigides per Natàlia Arroyo, a la final, van superar Madrid per 2 a 0 amb Bernadí titular i jugant tot l'enfrontament. A la primera part, tot i que no va haver-hi gols, les catalanes van portar la iniciativa amb un joc control i amb bones accions ofensives i bones ocasions de gol de Clàudia Pina, Anna Bernadí, Yaiza Navarro i Kenni Louise. A la segona part, i en el seu inici, marta Llopis va obrir el marcador (min 42); amb l'1 a 0, Catalunya no es va conformar i va buscar el segon gol, el de la sentència, que va arribar gairebé amb el temps exhaurit, obra de Clàudia Pina.

La formació masculina va golejar de forma contundent Galícia a la final (4-0) amb els dos jugadors del Gimnàstic de Manresa, Marc Gulias i Arnau Tortosa, en l'equip inicial. Precisament, Gulias va ser l'autor del segon gol català, al minut 32; els altres van ser anotats per Dzhoshkun (2) i Sergio Gómez. Amb quest triomf, Catalunya aconsegueix el títol de la Copa Coca Cola cadet de seleccions i jugarà la final definitiva davant el vencedor de la competició de clubs.