El Barber Motorsports Park era ahir l'escenari d'una nova trobada del campionat americà corresponent a les Superbikes. I amb presència del pilot manresà Toni Elías, que va barallar-se per aconseguir les primeres posicions, i amb èxit.

En tancar aquesta edició, Elías guanyava la segona de les curses davant de Hayden. A la primera, el bagenc ja havia demostrat la seva qualitat aconseguint el segon lloc darrere de Roger Hayden, el qual és precisament el company dins de l'estructura Yoshimuro Suzuki.

Tan sols un parell de dècimes els van separar quan van entrar en la línia de meta, tot deixant enrere els seus adversaris del Team Yamaha Monster Energy Grives: Cameron Beaubier va ser el tercer a 8 segons i Josh Hayes va ser el quart, amb un marge 13 segons.

En la classificació provisional, el líder és Beaubier (208 punts) per davant de Hayes (195), de Hayden (194) i de Toni Elías (189).