Els equips que han guanyat les diferents categories de futbol i futbol sala de la delegació del Bages, el Berguedà i la Cerdanya, que presideix Esteve Olivella, rebran aquest vespre el corresponent reconeixement de la Federació Catalana de Futbol en el marc de l'anomenada Nit dels Campions 2016, que s'organitza un any més a la Sala 2 de Gener del complex cultural cal Sitjes d'Artés.

En la vetllada, que s'iniciarà a 3/4 de 9 del vespre, també es farà entrega de diverses distincions especials. Seran homenatjats els clubs centenaris i títol individual tindran la seva distinció, Marc Garcia, jugador els darrers 25 anys del Puig-reig, Xavi Ribera, el president del Puig-reig que deixa el càrrec i l'Óló, un equip que, malgrat no guanyar cap partit al grup 2 de Quarta Catalana ha competit fins el darrer dia amb una gran esportivitat (només ha sumat un punt en 26 partits).

D'altra banda, i pel que fa a l'actualitat de la Federació Catalana de Futbol, el proper dia 25 de juny es durà a terme, a Santa Margarida de Montbui, a l'Anoià, les assemblees ordinària i extraordinària on destaca la convocatòria d'eleccions a la presidència de la Federació Catalana de futbol pel mes de juliol. L'actual president Andreu Subies es presentarà a la reelecció del seu càrrec i no sembla, almenys de moment, que pugui presentar-se cap altre candidat. En aquesta assemblea extraordinària, s'establirà el corresponent calendari i s'escolliran els components de la junta electoral.