Cristina González, l'arquera de Monistrol de Montserrat que és del Tir Arc Olesa (TAO) s'ha proclamat, aquest darrer cap de setmana, la campiona d'Espanya absoluta en la modalitat de camp. El títol s'ha dirimit en una competició que es va celebrar a Saragossa, i haver-lo aconseguit li val una plaça per al proper campionat del món que es farà a Dublín, Irlanda.

González va mostrar una gran superioritat en referència a totes les seves rivals, inclosa la segona de la classificació, Clara Calvo, que es va situar a 92 punts de distància de la bagenca, que va finalitzar la seva participació amb 360 punts.

Amb aquest títol de campiona, Cristina González estarà el proper mes de setembre al mundial d'arc compost que se celebrarà a Dublín, on espera aconseguir estar entre les primeres.

La temporada està sent força positiva per a González que, fa tan sols quinze dies, es va proclamar també campiona de la lliga estatal de camp després de celebrar-se la quarta i darrera jornada que es va fer a Mataró. González va sumar un total de 373 punts mentre que la segona classificada, que va ser Pilar Álvarez, es va quedar en 344. En total, l'arquera monistrolenca va acumular 1.101 punts en tota la lliga, per 1.036 de la seva rival Pilar Álvarez. El setembre González pot posar la cirereta al seu any.