La renúncia de diversos equips ha propiciat l'ascens, als despatxos, de l'Avià B i el Masquefa a Tercera Catalana. Un inconvenient d'aquest ascens de darrera hora és que ambdós equips, un del Berguedà i l'altre de l'Anoia, han estat inclosos al grup 6, amb conjunts, pràcticament, tots del Vallès.

Concretament, hi ha l'At. Can Déu de Sabadell, Can Parellada de Terrassa, Castellar B, Castellbisbal, Barberà Andalucía, Bonaire, Júnior B de Sant Cugat, La Planada de Sabadell, La Romànica de Barberà, Llorençà, Montcada, Penya Deportiva Pajaril de Ripollet, Sabadellenca, Sant Andreu de la Barca B, Santa Maria de Montcada i Tibidabo Torre Romeu de Sabadell.

És curiós el cas de l'Avià B. I és que en el grup 7 de Tercera Catalana, on hi ha els altres equips del Berguedà, hi ha col·locats set conjunts que són vallesans. Concretament, aquest grup 7 està integrat pel Can Trias de Terrassa, Cardona, Fruitosenc, Joanenc, Joan XXIII de Terrassa, Llano de Sabadell, Marganell, Mirasol-Baco de Sant Cugat, Olvan, Pirinaica, Pueblo Nuevo de Terrassa, Puig-reig, Sant Pere Nord de Terrassa, Sant Salvador, Santpedor, Súria, Viladecavalls i Vilomara.