Soccer Dreams Academy és una escola de tecnificació de futbol que va néixer fa només sis mesos, un projecte d'Albert Martínez i l'exjugador de les categories inferiors del Barça i actual jugador del Llagostera Marc Martínez. "Valorem molt que cada nen tingui la seva pilota i que treballin i desenvolupin tècniques individuals que en un entrenament d'equip es deixen al marge".

Per Setmana Santa van fer el primer campus a Callús, per "veure la quantitat de nens a què arribàvem i corregir errors que podíem millorar per a l'estiu, que és el gran projecte al qual hem dedicat més hores".

L'activitat estiuenca es va iniciar el 27 de juny, i durant quatre setmanes, els participants comencen la jornada a les 9 del matí amb entrenaments de tècnica individual. Després d'esmorzar, es fan jocs lúdics relacionats amb el futbol, abans de fer proves tècniques de nivell que al final de la setmana reben en forma de resum dels seus progressos. "Cada nen és individual per a nosaltres i el que volem és que desenvolupi les seves potencialitats amb els recursos que li donem". A la tarda es fan dos grups. Mentre un se'n va a la piscina, els altres tenen sessió de vídeo, amb imatges que han gravat durant les activitats dels infants: "els comentem els errors o aspectes a millorar que es veuen reflectits al vídeo". També analitzen la manera de jugar de grans futbolistes de la història i finalitzen la sessió diària amb un partit de futbol 7.

L'acadèmia també treballa durant la resta de l'any amb dues sessions entre setmana, els dimarts a Navarcles i els dijous a Callús, però amb l'acceptació que han tingut aquests sis mesos esperen poder ampliar a una tercera seu: "com que tenim la zona de Manresa bastant coberta, la tercera seu la buscaríem a Berga".