La Copa Catalana Internacional de BTT Biking Point s'ha acomiadat aquest cap de setmana a la Vall de Boí amb dues proves apassionants, les quals han coronat Ever Alejandro Gómez i a Sara Gay com els millors durant la temporada 2016. Gómez, de l'equip manresà Tomàs Bellès-Cannondale, ha dominat amb autoritat el certamen i ha revalidat amb 1148 punts el títol que ja va conquerir l'any passat i Gay ha estat la més regular al llarg de tota la temporada amb 979 punts.

En la contrarellotge de dissabte de Taüll, Javier Jurado del Pallarès Ixcor T-Bellès es va imposar amb un crono de 12:36 a la tripleta de ciclistes del Tomàs Bellès-Cannondale, amb Ever Alejadro Gómez a un segon, el puig-regenc Cristofer Bosque a 4 segons, i Pau Egeda a 7 segons. En fèmines la millor era Clàudia Galícia (Polar Trek) amb 15'31'' acompanyada al podi per Sandra Santanyes (MMR Powerade) i de Sara Gay, del Relber Cycling Team).

En la prova d'ahir a Barruera, Vlad Descalu (Baque Campos Team) va donar la sorpresa i es va adjudicar la victòria amb el t emps d'1 h 25'43'', i va ser seguit de Mario Sinués (Amunt CC-TBikes-Massi) i del campió Ever Alejandro Gómez. En les dones, una nova victòria de Sandra Santanyes amb temps d'1.22.48, acompanyada al podi d'Anna Villar, la corredora delTomàs Bellès, a 1'24'' de la vencedora i de Clàudia Galícia, a 3'14''.

La 15a edició de la Copa Catalana Biking Point es tanca amb un balanç molt positiu. A més de les clàssiques proves de Banyoles, Corró d'Amunt, Barcelona i la Vall de Lord, enguany s'hi ha sumat Igualada ,i la Vall de Boí ha pogut celebrar una seva segona edició deixant el llistó molt alt.