La 34a edició de la Cursa Popular d'Age va finalitzar amb la participació de 200 esportistes dividits en cinc categories. La prova va destacar per la internacionalitat del pòdium masculí. Hamid Zerrifi, finalista dels 3.000 m obstacles en els Jocs Olímpics de Pequín i Londres, va ser el guanyador de la popular cursa de 5.500 m. L'atleta del AC Montpellier es va imposar als seus rivals amb un temps de 18' 13". El calaix del podi el van completar el triatleta Víctor del Corral, tercer al Campionat del Món de Duatló i subcampió d'Europa en aquesta modalitat, i l'atleta Abdeslam Louah, campió d'Europa màster de 1.500 metres.

En la categoria femenina, la vencedora de la prova va ser Isabel Guevara amb un temps de 24' 8", classificada per davant d'Azuzena Lara (24' 14 ") i Laia Foved del Tritraining (24' 17").

Els 200 esportistes participants es van distribuir en les categories mini, de 400 m; aleví, de 1.200 m; infantil i cadet, de 2.200 m; juvenil, de 3.700 m, i la categoria sènior per a la cursa dels 5.500 m.

El lliurament de premis va estar presidit per Albert Piñeira, alcalde de Puigcerdà, acompanyat de Mar Quera, regidora d'Esports, i els regidors Pere Valiente, Marta Rufiandis, Pere Tor i Sònia Domingo.

El Club Poliesportiu Puigcerdà va ser l'encarregat d'organitzar una prova que s'ha convertit en un clàssic de l'atletisme a la Cerdanya.