El nou Espanyol de Quique Sánchez Flores visitarà avui a les 22:15 hores el Sánchez Pizjuán, en el partit que l'enfrontarà al Sevilla, que buscarà redimir-se després de perdres les dues supercopes d'Europa i d'Espanya davant el Madrid i el Barça.

Els periquitos esperen tenir una bona estrena de competició, després d'haver-se reforçat molt aquest estiu. Roberto (Olympiakos), Demichelis (Manchester City), Javi Fuego (València), Piatti (València) Jurado (Watford), Baptistao (Atlético) i Reyes (Sevilla), són els els jugadors que esperen retornar la il·lusió als espanyolistes i realitzar una gran temporada. El partit d'avui serà molt especial per a aquest últim. Reyes va debutar amb 16 anys amb el Sevilla i va militar durant set temporades en el primer equip, tornarà a casa seva després de fitxar per l'Espanyol aquest estiu.

Els andalusos hauran de superar la fatiga acumulada per les finals perdudes davant el Reial Madrid i el Barça, per a la qual cosa Sampaoli haurà de reinventar-se de nou un onze de garanties, amb les baixes de Carriço, Kolo, Rami, Escudero i Trémoulinas.