El conjunt júnior femení de l'escola Joviat va iniciar les fases d'accés a Preferent amb una derrota a la pista del JE Terrassa (51-37). Ara les manresanes encara tenen dos partits per davant: avui a les 20 hores rebran la visita del TGN Bàsquet, mentre que demà tornaran a jugar a casa, en aquesta ocasió davant el Sant Quirze (16 hores). Si l'equip bagenc queda entre els dos primers classificats del grup, haurà assolit l'objectiu i serà a Preferent la propera temporada.

També disputen aquestes fases els equips júnior masculí i cadet femení de l'Igualada. Els primers han perdut els tres partits disputats fins ara, a les pistes del Cerdanyola (51-42) i el Girona Marc Gasol (66-47), i a casa davant l'Hospitalet B (50-80). Demà tancaran la seva participació amb la visita del Mataró B al pavelló de Les Comes (18.30 hores). Per la seva banda, les cadets anoienques han tingut més sort en els duels que han disputat fins ara, ja que sumen dues ajustades victòries en els dos partits. Primer es van imposar a casa davant l'Unigirona B (46-45) i després ho van fer a la pista del Sant Nicolau (52-54). Avui a les 18.30 hores rebran el JE Terrassa i demà visitaran el Lima-Horta.

Nou torneig femení

L'equip sènior femení de la Joviat, que entrenen Gerard Barbé, Clàudia Jorge i Laura Navarro, iniciarà la seva pretemporada demà a les 17.30 hores davant el Sant Nicolau de Sabadell, en un matx que es jugarà al complex del Vell Congost i que serà la primera edició del torneig de bàsquet femení ciutat de Manresa que organitza l'entitat bagenca. El conjunt manresà, que competirà a Primera Catalana, tindrà una bona prova davant un rival que la temporada passada va jugar a Copa Cata-lunya.