L'equip Socis, format per Albert Aguilera, Pau Virós i Josep Serentill, va ser el guanyador de la quarta edició del 3x3 de la festa major manresana, que organitza l'Associació Esportiva La Salle Manresa.

La competició es va dur a terme dissabte passat a les instal·lacions de l'Ateneu les Bases, i hi van participar un total de 51 equips i 187 jugadors. Els Socis es van imposar a la gran final de la categoria sènior masculina als Conxisaneu (Guillem Barlam, Joan Ayala i Jordi Fornells) en un matx molt igualat (15-13).

En sènior femení, les guanyadores van ser les Companyonia (Alba Muns, Clara Teixidó, Cristina Moya i Alba Garcia), que van derrotar per 14-7 l'equip Espàrrecs i el Topo (Júlia Soler, Clara Vidal, Marta Rodríguez i Mar Martí). En màsters, el conjunt vencedor va ser els Caducats (Xavier Guitart, Xavier Noguera, Joan Sierra i Marc Vers), que es van endur el torneig per tercera vegada en tombar els Golden Pachons (Jaume Sanahuja, Antonio Beltral, Pep Ribalta i Rafa Rubio) per 16-12.

Pel que fa als cadets, els millors van ser els Notinmyhouse (Adrià Palà, Jordi de la Rosa, Ignasi Juncadella i Víctor Pagès), que van guanyar l'Estrella Coja per 6-5. Finalment, en minis va vèncer l'equip A Última Hora, que es van desfer del Loko Team per un resultat final de 12-6.