Les categories catalanes (des de Primera a Tercera, només quedarà pendent la Quarta) aixecaran aquest cap de setmana el teló. Per al Centre d'Esports Manresa, en el grup 1 de Primera, l'estrena ho és també d'entrenador, amb un Dani Fernández que agafa les regnes de l'equip; i el debut és amb el Lloret, demà al Congost (12.30 h), i amb la retransmissió per la Xarxa de les Televisions Locals.

Fernández relata que "per a un entrenador de la casa -vaig arribar fa deu anys per portar l'infantil de Divisió d'Honor-, és un orgull ser ara al primer equip. Jo estic força content dels jugadors, dels que ja hi eren i dels que s'han incorporat. Tots han assimilat la nova idea de joc de cara a aquesta temporada; estem il·lusionats però haurem de fer les coses bé, perquè el Lloret és un rival difícil que és molt capaç de complicar-nos la vida".

L'Avià té ajornat aquest primer partit de temporada, mentre que, al grup 2, l'Igualada debuta també com a local, i rep el Balaguer, a les Comes (demà, a les 17 h).

Quant a la Segona Catalana, en la primera jornada i al grup 3, el partit que més destaca és el del San Mauro amb el Martorell (demà, a les 17 h). En el grup 4, el Berga serà amfitrió de les Franqueses (16.30), el Gironella ho serà del Castellar (17) i el CE Sallent es desplaçarà al camp del Bellavista (12). Tots ells, demà, com el Guissona-Solsona (18 h), matx que correspon al grup cinquè de Segona i ja inclòs dins de la demarcació de Lleida

Carme recorda Gabriel Pérez

En la Tercera Catalana, l'emoció i el sentiment seran al camp del Carme, en record del jove futbolista de 24 anys Gabriel Pérez, que va morir la setmana passada víctima d'una peritonitis. Abans del partit amb la Múnia de demà (18 h) es lliuraran quadres i una samarreta de Pérez als familiars. Després del minut de silenci, faran el servei.

Al grup 7, sobresurt el partit de la Pirinaica amb el Cardona, que es juga avui a les 18 hores al camp manresà de Mion Puigberenguer. També hi ha un altre derbi, aquest cap de setmana, entre el Joanenc i el Vilomara, avui a les 16h.