El València manté la seva crisi de resultats i queda en penúltim lloc, només superat, en la banda negativa, pel Celta, per diferència de gols, després de perdre contra el Betis (2-3) en un partit que havia aconseguit remuntar de manera èpica amb un jugador menys.

Els verd-i-blancs es van avançar al marcador amb un gol de Rubén Castro abans del descans, i semblava que ho deixaven tot sentenciat a l'inici de la represa, quan Enzo Pérez va ser expulsat per una entrada a Durmisi i, tot seguit, Joaquín va anotar el 0-2. Amb tot perdut, però, el conjunt d'Ayestaran va reaccionar i va igualar el partit entre els minuts 75 i 78, amb anotacions de Rodrigo i el nouvingut Garay. Quan semblava que tot acabaria en taules, Rubén Castro va culminar un contraatac per fer el 2-3 final.

L'Sporting, entre els millors

Si el València és la cara negra, la positiva és la de l'Sporting de Gijón, que va derrotar el Leganés i puja fins a la tercera posició de la classificació. Els homes d'Abelardo van fer una molt bona primera part i es van avançar gràcies als gols de Nacho Cases i de Duje Cop, que va transformar un penal. Al final, però, van haver de demanar l'hora quan els madrilenys van reduir la diferència mitjançant Diego Rico.

El que no aixeca cap és el Granada de Paco Jémez, que va perdre per 1-2 contra l'Eibar per culpa d'un gol de Sergi Enrich en el temps afegit. Els bascos van jugar amb deu a partir de la mitja hora per l'expulsió del porter Riesgo, però s'havien avançat mitjançant Pedro León. L'empat havia estat de Kravets.

En el darrer partit del dia, l'Athletic de Bilbao va sumar els primers punts de l'any gràcies a un gol de Raúl García, que va servir per tombar el Deportivo a Riazor.