Sallent tornarà a ser la seu del XI Circuit Mundial Eternal Running. Després de l'èxit de participació, de més de 3 mil persones, a l'octubre de l'any passat.

La novetat d'enguany és la incorporació d'una cursa nocturna el dissabte 15 a partir de les 19.30h a la zona esportiva amb 5 kilòmetres i 40 obstacles a superar, entre els quals hi trobaran un tobogan gegant o una piscina de fang. Les inscripcions són limitades fins a 500 places.

Així mateix, el diumenge es repetirà la cursa de 10 kilòmetres amb inici a la zona esportiva a les 11h on els inscrits hauran de superar 80 proves més un munt d'obstacles naturals que són únics a la vila de Sallent. Les millores disfresses seran premiades per l'organització.

Les inscripcions es poden fer a l'Ajuntament o a través del web www.eternalrunninginvencible.com. L'esdeveniment nocturn té un preu de 20 euros i la competició de diumenge al matí de 26 euros; destacar que els sallentins i sallentines disposen d'un descompte i el preu de les curses és de 15 euros cada una.

L'Ajuntament habilita l'antic Escorxador, ubicat al Camí de Cabrianes, com a espai d'acampada facilitant-los cabines higièniques per a la estada dels visitants. Per fer ús d'aquest equipament es requereix inscripció a l'Ajuntament (sallent@sallent.cat o 938370200).